2009. május 3., vasárnap

Már két önkormányzat igényli turisztikai szolgáltatásunkat

A térségi turisztikai honlapunk készítésével egyidejűleg folynak a tárgyalásaink a környező települések önkormányzataival is. Eddig Gyergyóditró és Gyergyóújfalu polgármestere bólintott rá ajánlatunkra.

Szolgáltatásunk lényege, hogy hozzájárulunk a térség turisztikai marketingjéhez azáltal, hogy az önkormányzatok és intézményeik által szervezett eseményeket, rendezvényeket folyamatosan népszerűsítjük az oldalon. Emellett az önkormányzatok honlapjait is reklámozzuk, valamint a turisztikai kutatásunk eredményeit is az önkormányzatok rendelkezésére bocsátjuk.

A két községhez összesen négy település tartozik (Gyergyóterekőpatak, Gyergyókilyénfalva, Gyergyóújfalu, Gyergyóditró és Orotva). A községek látnivalóit és a különböző kiegészítő információkat folyamatosan töltjük fel a honlapra.

Az elmúlt bejegyzés óta a honlap arculatával is nagyot haladtunk, már csak néhány csinosítás van hátra ahhoz, hogy véglegessé váljon.

Az oldal tervezett indulásáig még 1 hónap van hátra. Zsúfolt egy hónap lesz, hiszen meg kell egyezzünk a másik hat önkormányzattal is, megkössük a szerződéseket, felkeressünk nagyon sok szolgáltatót (panziót, éttermet, szabadidős programok szervezőit) és befejezzük az oldal tartalmi részét is.

Nincsenek megjegyzések: