2009. április 11., szombat

Mozgássérült gyerekek művészeti kiállítására pályázunk

Az Esély Alapítvány minden évben megemlékezik a Sérültek Világnapjáról. Idén egy kiállítást szeretnénk szervezni azokból az alkotásokból, amelyeket a gyerekek az "Együtt a művészetben" programunk művészeti műhelyei során készítenek.

Az Esély Alapítvány "Együtt a művészetben" programjának keretében mozgássérült és egészséges gyerekek és fiatalok művészeti foglalkozásokon vesznek részt közösen. A művészeti foglalkozások során különböző kézműves technikákkal alkotnak.

A művészeti műhelyek mellett színjátszó tevékenységeket is fognak folytatni, amelynek eredménye egy közös színdarab lesz. A darabot az Esély Alapítvány októberi közösségi báljával összekötve fogják bemutatni.

Az alapítvány munkatársai arra gondoltak, hogy a gyerekek alkotásait egy kiállításon is meg lehetne mutatni a tágabb közösségnek. Ezért idén december 3-án a Sérültek Világnapja alkalmából egy kiállítást fognak szervezni.

A kiállítás költségeinek fedezése érdekében készítettünk egy pályázatot a Communitas Alapítvány Művelődési Szaktestületéhez.

Nincsenek megjegyzések: