2009. március 31., kedd

Felszerelést pályázunk a "Légy Pozitív!" TV számára

Átalakulóban van a "Légy pozitív!" ifjúsági műsor: a csapat tagjai a kábeltelevíziós megjelenésről az online megjelenésre helyezné át a hangsúlyt. Az önállósodáshoz saját felszerelésére van szükség.

A "Légy pozitív!" ifjúsági műsor projektjét eddig az Európai Bizottság Fiatalok Lendületben programja valamint a Szülőföld Alap támogatta.

A Fiatalok Lendületben pályázatot mi készítettük, a Szülőföld Alaphoz írt pályázatot a Gyergyó Területi Ifjúsági Tanácsa. A két pályázat lehetővé teszi, hogy a csapat tagjai egy éven keresztül műsorokat készítsenek és a helyi televízióban sugározzák.

Nemrég született meg az ötlet, hogy az első szakasz lejárta után a műsor átalakuljon internetes televízióvá. Az átalakulás eredményeként számos kisebb működésbeli nehézség is megoldódna, ugyanakkor javulna a projekt társadalmi hatása is.

Az önállósodáshoz saját felszerelésre van szükség, ennek érdekében készítettünk el egy pályázatot, amelyet a projekt régi támogatójához, a Szülőföld Alap Kulturális, Egyházi és Média Kollégiumához adtunk be. A pályázat összértéke 1.880.000 forint, ennek 87%-a felszerelésvásárlásra van szánva, 13%-a pedig csoportsegítésre.

Nincsenek megjegyzések: