2008. augusztus 31., vasárnap

Új honlapja van a Progym-Hargita Gyöngye jégkorongcsapatának

Augusztus 15-én indítottuk útjára a gyergyószentmiklósi Progym-Hargita Gyöngye felnőtt jégkorongcsapat új honlapját.

Az új szezon előtt nagy fejlődésen ment át a gyergyói jégkorong. Új névadó szponzora lett a csapatnak a Hargita Gyöngye (Perla Harghitei) kft révén, nemzetközi magyar-román bajnokságban a MOL Interligában indulunk, 10 új játékost igazolt a klub, közülük 6 légiós és 4 hazatérő gyergyói játékos, Bencze Attila révén alelnöki funkciót tölthet a Román Jégkorong Szövetségben, új arculat, színvonalas Gyilkostó Kupa valamint nagyobb szervezettség a klub irányításában.

Ehhez a fejlődéshez járulunk mi is hozzá a Progym honlapjának fejlesztésével. Átalakítottuk a honlap külalakját és a tartalmi fejlesztéseket is végeztünk.

Az oldalt kiszélesítettük, ami erősebb megjelenést biztosít, valamint több hely lett a cikkek számára, az eddigi két oszlop helyett három oszlop áll a rendelkezésünkre a különböző tartalmi elemekhez. Képet helyeztünk el a fejlécben és egy újabb menü is rendelkezésünkre áll.

Tartalmilag a legfontosabb egy bajnokságirányító rendszer telepítése. Most már a játékoskeret, a táblázatok, eredmények, statisztikák készítése sokkal könnyebb feladat. Az oldalt folyamatosan tesszük többnyelvűvé, bővítjük a Galériát, fórumot telepítettünk, lehetőség van a cikkekhez való hozzászólásra is. A támogatók logóit is könnyebben tudjuk megjeleníteni, ami a szponzorokkal való kapcsolattartásban segít.

Az oldalt fejlesztéséért és fenntartásáért cserében elhelyezhettük logónkat az oldalon, valamint három reklámhellyel is rendelkezünk, amelyet jutalékért értékesíthetünk. Az első két hétben honlapunkra 17 személy látogatott a Progym honlapjáról, valamint két reklámozni szándékozó keresett meg minket.

Az oldal látogatottsági adataival még jelentkezünk itt a blogon.

Nincsenek megjegyzések: