2008. szeptember 15., hétfő

Új munkatársunk van

Augusztus 13-tól bővült a csapatunk. Kercsó Ábel régi barátunk, idén végezte el a Társadalmi tudományok és közkapcsolatok szakot a Csíkszeredai Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen.

Kercsó Ábel vagyok, 1985. július 22.-én születtem Gyergyószentmiklóson. Az általános iskolát a Vaskertesben jártam ki, majd a Salamon Ernő Elméleti Líceum Társadalmi Tudományok szakán végeztem el a középiskolai tanulmányaimat. Érettségi után felvételiztem a csíkszeredai Sapientia PR szakára. (Társadalmi tudományok és közkapcsolatok)

Az egyetemet elvégezve lehetőségem adódott, hogy a Sapientian megszerzett elméleti tudást a Logical Framework cégnél gyakorlaba ültessem. Ez egy kiváló lehetőség a tapasztalat szerzésre és kapcsolatok kialakítására, szakmai fejlődésre. Itt lehetőségem adódik, olyan feladatok elvégzésére, amelyek kapcsolatban vannak, azzal amit igazán szeretnék a későbbiekben csinálni.

Szeretném a Kercsók úgynevezett hagyományos szakmáját, az edzősködést csinálni és azt szeretném elérni, hogy azt csináljam amit szeretek és képes legyek megélni abból a tevékenységemből. Ennél a cégnél végzett munkámat nagyszerű lehetőségnek tartom a későbbi továbblépésre. Ezt tekintem a második lépcsőfoknak (az első a PR elvégzése) céljaim elérése fele vezető úton. Hobbijaim közé tartozik a focizás és a kerékpározás. Három sportért rajongok igazán, ha sorrendet kellene felállítani akkor a labdarúgás lenne az első helyen, a jégkorongot és a kerékpározást megelőzve. A munkám mellett készülök délutánonként besegíteni utánpótlás focicsapat szakmai munkájába, illetve inkább tanulni a szakma fortélyait és tapasztalatokat szerezni, mert elsősorban úgy lehet az edzői szakmát elsajátítani, ha benne van az ember és gyakorolja.

Ábel a szervezetfejlesztési munkánkba segít be. Az Esély Alapítvány valamint az Egyesület a Gyergyói Ifjúsági Központért fejlesztésével kapcsolatosan elsősorban PR-es munkákat fog végezni. Besegít továbbá a Progym-Hargita Gyöngye jégkorongcsapat honlapjának fejlesztésébe is.

Nincsenek megjegyzések: