2008. május 18., vasárnap

Nyertes sport pályázatok

Újabb általunk megírt pályázatok nyertek, ezúttal a Hargita megye tanácsának valamint Gyergyószentmiklós helyi tanácsának kiírásain.

A Progym Junior Vipers Sportklub számára két pályázatot, míg a Progym Sportklub számára egy pályázatot készítettünk a közelmúltban. Mindkét egyesület számára a jégkorongbajnokságokban (felnőtt illetve korosztályos bajnokságokban) való részvétel finanszírozására.

A Progym Junior Vipers Sportklub nevében Hargita Megye Tanácsához és Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város Tanácsához is pályáztunk. Előbbi kiírásra a korosztályos csapatok bukaresti kiszállásainak támogatására, utóbbi kiírásra pedig általánosabban a bajnokságokban való részvételre (szállás, étkezés, utazás, felszerelés) valamint a klub honlapjának elkészítésére pályáztunk. A megyei önkormányzatnál 2600 lejt, míg a helyi önkormányzatnál 20.000 lejt hagytak jóvá a klub támogatására.

A Progym Sportklub Jégkorong Szakosztályának évek óta főtámogatója a helyi önkormányzat. Az országos törvénykezés változása miatt azonban minden település pályázatot kell kiírjon a közpénzből nyújtott támogatásokra. Idén mi készítettük el a Progym pályázatát - sikeresen. Az önkormányzat 174.000 lej támogatást ítélt meg a klub számára.

Nincsenek megjegyzések: