2008. október 18., szombat

Menedzsment szerződés az Esély Alapítvánnyal is

Szeptember 1-től újabb szervezet-fejlesztési szerződést sikerült megkötni, ezúttal az Esély Alapítvánnyal.

Az Esély Alapítvánnyal már évek óta együtt dolgozunk, készítettünk stratégiát, menedzseltük az "Esélyt a háznak, házat az Esélynek" programot, adminisztráltuk a "Pump your Project" képzési projekt pályázatát, más pályázatokat írtunk, menedzseltük a szponzorprogramot, dolgoztunk az Alapítvány szociális szolgáltatásának akkreditálásáért.

Ez a szerződés állandó fejlesztői kapcsolatot jelent az Alapítvánnyal, igaz egyelőre csak néhány hónapig. Ugyanis a tervek szerint az Alapítvány sérültekkel foglalkozó programja hamarosan a Katolikus Caritas gyergyói szervezetének tevékenységei közé kerül.

Jelenlegi megbízatásunk is elsősorban arról szól, hogy ezt a fúziót az Esély Alapítvány részéről levezessük. Továbbá feladatunk az Alapítvány képviselete a különböző fórumokon, megbeszéléseken, a partnerekkel és szponzorokkal való kapcsolattartás, kommunikáció, valamint különböző szakmai anyagok készítése.

Szeptember óta képviseltük az Alapítványt a szociális kerekasztal megbeszélésén, pályázati lehetőségek bemutatóján, a városi önkormányzat szociális bizottságával való találkozáson, készítjük az Európai Önkéntes Szolgálat projektjeihez szükséges akkreditációs kérelmet, folytatjuk a szponzorprogram működtetését, részt veszünk a közösségi bál szervezésében, valamint már a Caritas családsegítőivel közösen előkészítünk egy nappali központ létrehozását célzó pályázatot.

Nincsenek megjegyzések: